Sorompó

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Sorompó

Gyorsmozgású sorompó rendszerek a svéd DITEC-től. Megbízható minőség és széleskörű
alkalmazhatóság. Beléptető és parkoló rendszerek ideális sorompó technikája.

DITEC sorompó rendszerek telepítése, karbantartása és szervize országosan.

Sorompó

Szabályozza gyorsan és egyszerűen a gépjármű forgalmat DITEC sorompó rendszerekkel. Beépített intelligens vezérlő elektronika, fizető parkoló rendszerekhez is. Vezérelhető távirányítással, nyomógombról, vagy akár beléptető rendszerről is. Maximum nyolc méteres sorompó karral és gyors működéssel.

Amikor kaputechnikáról beszélünk, ritkán jut eszünkbe a sorompó, mint megoldási lehetőség. Pedig egy sorompó képes akár önállóan, emberi felügyelet nélkül a forgalomszabályozásra, legyen szó ritkán használt magánterületről, vagy napi több száz áthaladást igénylő forgalmas közterekről.

A sorompó használatával szemben támasztott követelmény, hogy jól látható legyen, megbízhatóan és biztonságosan működjön. A cégünk által forgalmazott Ditec sorompók kiválóan megfelelnek a fenti kritériumoknak. A Ditec cég már negyven éve gyárt automatizált rendszereket, így a sorompó mellett ipari felhasználásra szánt automatikus ajtókat és ajtónyitó motorokat is megtalálunk a kínálatban. A gyár ISO 9001 szabvány szerint működik, és minden sorompó megfelel az Európai Unióban történő forgalmazáshoz szükséges összes szabványnak és előírásnak.

A Ditec sorompó elegáns, ugyanakkor gyorsan és megbízhatóan működik. Képes akár másfél millió nyitás-zárás ciklust teljesíteni probléma mentesen. (Ez több mint 40 évig átlag napi 100 áthaladást jelent!) A sorompó hossza is széles határok között változhat, az igényekhez igazodva. A leghosszabb sorompó kar elérheti a nyolc métert. Speciális esetekben, ahol a belmagasság nem teszi lehetővé az egyenes sorompó alkalmazását, a csuklókar alkalmazása lehet a megoldás. A sorompó meghajtó motorja kimondottan masszív, strapabíró. Minden esetben önmagát zárja, automatikusan rögzíti a sorompót.

A biztonsági funkciókat is érdemes kiemelni. Egy Ditec sorompó kettős személy-, illetve tárgyvédelemmel van ellátva. A biztonsági fotocellás érzékelőn felül a sorompó alap tartozéka az ODS akadályérzékelő is. E kettős rendszernek köszönhetően a Ditec sorompó esetében szinte teljesen kizárható a rácsukódásos baleset.

A sorompó vezérlésére több lehetőséget is kínál a gyártó. Az egyszerű távirányító mellett komplett beléptető rendszerek is szóba jöhetnek. Ilyen pl. a fizetőkapus, a kártyás vagy a GSM modulos, mobiltelefonnal irányítható sorompó. Egy sorompót kombinálva a megfelelő beléptető rendszerrel, elérhető a teljesen automatikus forgalomszabályozás is.

A sorompó kiegészíthető különféle biztonsági és kényelmi berendezésekkel is. Ilyen a láthatóságot növelő, világító vagy villogó lámpasor, a hosszú sorompót alátámasztó kar, vagy a sorompó alatti átbújást akadályozó szakáll.

Az alap és a kiegészítő funkciók, valamint a öt év teljes körű garancia együttesen biztosítják, hogy a sorompó megjelenése és használhatósága tökéletesen megfeleljen az elképzeléseknek és az adott lehetőségeknek. Szakembereink további információkkal és személyre szabott javaslatokkal állnak az Ön rendelkezésére!

További termékeink

Biztonsági rácsKamera rendszerBeléptetőGarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapu
AkadálymentesítésKlíma

BMMK portál a biztonságtechnika és kaputechnika szakértője.

Hozzászólások lezárva.