Redőnykapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Redőnykapu

Korszerű redőnykapu megoldások a Teckentruptól. Német technológi intenzív használatra.
Minőségi redőnykapu rendszerek ipari környezetbe. Egyedi színek és méretek igény szerint.
Ipari redőnykapu rendszerek telepítése, karbantartása és szervize.

A TECKENTRUP ipari redőnykapu Európa szerte bizonyította, a magas szintű német minőségnek megfelelő kritériumokat. A kiváló minőségű alapanyagok és a precíz gyártás garantáltan nem hagy kívánnivalót maga után. Ezért a TECKENTRUP márkanév ismert és elismert a redőnykapu használók körében. Megvásárlása csak egy egyszeri és sokszorosan megtérülő befektetés. Meg fogja látni, hogy minőségben, precizitásban, megbízhatóságban és tartósságban ez a redőnykapu teljes mértékig megfelel elvárásainak.

Redőnykapu

Az egyedi vagy extra méretek a TECKENTRUP redőnykapu esetében nem jelentenek problémát. Hiszen éppen az ilyen esetekre lett kifejlesztve. Ott, ahol a szekcionált ipari kapu az épület sajátosságai miatt nem építhetőbe, redőnykapu a megoldás. Ráadásul feltekert állapotban meglepően kis helyet foglal csak el. Felszerelése a kicsi mérettől egészen nagyméretű nyílásokig könnyedén megvalósítható. Az extrém nagy méretek és igények kielégítése sem probléma. A TECKENTRUP ipari redőnykapu 8 méter magasságig és 11 méter szélességig bármilyen egyedi méretben készülhet.

A raktártechnika vagy egy teremgarázs gyakran megkívánja az intenzív igénybevételt. A TECKENTRUP redőnykapu kimondottan nagy igénybevételre lett tervezve. Így a megfelelő karbantartás mellett a meghibásodása csak ritka esemény. Időtállósága a magas színvonalú gyártásban és az első rangú alapanyagok felhasználásában rejlik. A redőnykapu minden alkatrésze horganyzott acélból készül. A lamellák felülete pedig alap esetben horganyzott kivitelű és egy speciális védőlakkal is be van vonva. Ezáltal a redőnykapu kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak és tartósan szép a külleme.

 

Hőszigetelt ipari redőnykapu technika

Az ipari redőnykapu szerelhető a nyílás külső és belső oldalára egyaránt. Külső szerelés esetén esővédő burkolat kerül a kapura. Belső oldali szereléskor a burkolat felszerelése nem feltétlenül szükséges. A redőnykapu feltekert állapotban igen kevés helyet foglal. Köszönhető ez a lamellák tökéletesen egymásra simuló formájának. Beépítéséhez gyakran kevesebb helyigény szükséges, mint egy hagyományos ipari kapu esetében.

A redőnykapu esetében is kiváló hőszigetelés és tökéletes légzárás az elvárható. A TECKENTRUP mérnökei ezen a téren is kiválót alkottak. A redőnykapu lamellák a függőleges oszlopokban egy speciális megvezető betétnek köszönhetően tökéletesen záródnak. Ez a betét, ráadásul könnyed és csendes mozgást is biztosít. A kapu legalsó profiljára kerül felszerelésre egy légzáró gumitömítés. Ez a talaj egyenetlenségeit hivatott kiküszöbölni, és így jelentősen hozzájárul a még jobb légzáráshoz. Az ipari redőnykapu duplafalú lamellái poliuretán habbal vannak kitöltve. Ez a ragasztott szendvics szerkezet nem csak egy erősebb kaput eredményez, de a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően jelentősen csökkenthetők az energiaköltségek is. Akár fűtött, akár hűtött tér lezárására használja, a TECKENTRUP ipari redőnykapu jelentős megtakarítást eredményez.

 

Halk és gyorsműködésű redőnykapu megoldások

Vannak olyan munkakörnyezetek ahol a gyors és csendes működés elengedhetetlenül fontos. Ilyen lehet egy fűtött, vagy hűtött épület, vagy akár egy teremgarázs. A legkorszerűbb technológiával készülő TECKENTRUP redőnykapu működés közben szinte alig hallható. Így kiválóan alkalmazható társasházi teremgarázsok esetében is. A nyitás és a záródás nem fogja zavarni a lakók nyugalmát.

Alap esetben az ipari redőnykapu nyitási és zárási sebessége mérettől függően 180-200mm/s. Például egy 4 méter magas kapu esetében ez az időtartam 20-22 sec. Ha Önnek gyorsabb nyitásra és záródásra van szüksége, akkor a TECKENTRUP TERMO TECH SPEED a megoldás. Ez a kapu háromszor gyorsabb, mint más redőnykapu típusok. Nyitási és záródási sebessége 660 mm / másodperc. Ez jelentősen lecsökkenti a felesleges légáramlást. Így a gyorsműködésű redőnykapu által lezárt hűtött vagy fűtött tér energiaköltségei jelentősen csökken.

 

Biztonságos redőnykapu használat

A TECKENTRUP mérnökei nagy hangsúlyt fektettek a biztonságos használatra. Ezért TECKENTRUP redőnykapu esetében rácsukódásos baleset nem fordulhat elő. Ezt a biztonsági fotocella vagy az alsó lamellára szerelt él védelem akadályozza meg. Időnként az is előfordul, hogy a rakodógép a kapunak ütközik. Az Alarm & Automatic System Kft által felszerelt redőnykapuk esetében ez csak ritkán van probléma. A rugalmas kapulamellák meglepően nagy mechanikai behatásnak képesek ellenállni, komolyabb károsodás nélkül.

Ha Önnek is fontos a megbízhatóság, a stabil és biztonságos működés, akkor válassza a TECKENTRUP redőnykapu rendszereket. Tegye szebbé vállalkozását és válasszon egyedi színt, hogy a kapu színe harmonizáljon az épülettel. Hívja szakembereinket. Bízza ránk redőnykapu problémájának megoldását. Szakképzett munkatársaink a tervezéstől a kivitelezésen át a műszaki átadásig az Ön igényeit figyelembe véve végzik munkájukat, hogy Ön a legjobbat kapja.

 

További termékeink

Biztonsági rácsKamera rendszerBeléptetőGarázskapuIpari kapuGyorskapuSorompó
AkadálymentesítésKlíma

BMMK portál a biztonságtechnika és kaputechnika szakértője.

Hozzászólások lezárva.