Beléptető rendszer

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Beléptető rendszer

Munkaidő nyilvántartó és beléptető rendszer. Kártyás, kódos és ujjlenyomatos alkalmazás.
Minőségi beléptető rendszer magyar nyelvű szoftverrel.
Igényes beléptető rendszer kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Lezárt területek, épületek, vagy épületrészek védelmében gyakran merül fel igényként, hogy csak az arra jogosult személyek lépjenek be. Sok esetben a belépési jogosultságok ellenőrzésére az élő erő, azaz biztonsági őr alkalmazása nem gazdaságos. Viszont egy beléptető rendszer alkalmazásával egyszerűen megoldható ez a probléma. A beléptető rendszer segítségével egyszerűen lehet szabályozni, ellenőrizni és korlátozni ezekre a lezárt területekre való bejutást, illetve a lezárt területeken való mozgást. Egy egyszerű és biztonságos megoldással könnyedén ellenőrizheti akár visszamenőleg is a belépett személyek mozgását. Ki mikor hol tartózkodott, ott mennyi időt töltött el, mikor lépett be illetve ki a lezárt területről. Napjainkban a biztonságtechnika fejlődése által rendelkezésre áll számos korszerű beléptető rendszer. Választhat az egyszerű számkódos, a népszerű kártyás és a kimagasló biztonságon nyújtó ujjlenyomat azonosító beléptető rendszerek közül.

A legegyszerűbb beléptető rendszer a számkódos beléptető. Ezt a biztonságtechnika megoldást általában csak gyalogosforgalom szabályozására használják egy, két bejárat esetén. Alacsony biztonsági szintet nyújtó, egyszerű beléptető megoldás. A számkód kileshető, tovább adható, és ellenőrizni sem tudjuk a belépőket, hiszen a beléptető nem kapcsolódik számítógéphez, amely az eseményeket rögzítené. Előnye viszont az egyszerű kiépítés és az alacsony ár.

Beléptető rendszer

A kártyás beléptető rendszer egy magasabb szintű védelmet nyújt. Többnyire számítógéphez van csatlakoztatva, de önállóan is működhet. A kártyás beléptető rendszer kültéren és beltéren is egyaránt kiépíthető. Kiválóan használható gyalogos és gépjárműforgalom szabályozására is. Számítógépes kapcsolat esetén a beléptető rendszer számos szolgáltatást nyújt. Lehetőség van arra, hogy megtudjuk, a kiválasztott felhasználó, az adott időpontban, éppen hol tartózkodik. A számítógépes adatrögzítés által visszamenőlegesen is lekérhetjük ezeket a fontos adatokat. Az elveszett kártyák azonnal letilthatóak így a kártyával való visszaéléseket is ki lehet zárni. A beléptető segítségével részletesen nyomon tudja követni a belépő és a kilépő forgalmat, vagy akár a védett területen belüli mozgásokat, valamint az egyes területeket töltött tartózkodási időket is. A beléptető rendszer kártyaolvasói teljesen vízálló kialakításúak, így könnyedén megbirkóznak akár a szélsőséges időjárási körülményekkel is. Ez a fajta biztonságtechnika rendszer szinte bármekkora épületkomplexumban vagy területen kiépíthető. A már kiépített beléptető rendszer bármikor bővíthető további belépési pontokkal és a kártyatulajdonosok száma akár húszezer fő is lehet. A beépített akkumulátornak köszönhetően áramkimaradás esetén sincs probléma. Ha megszakad a számítógépes kapcsolat az eseménylista és a beállítások nem vesznek el. A kártyás beléptető fő előnye az egyszerű használat és a magas biztonsági szint.

 

KANTECH beléptető rendszer

A KANTECH beléptető rendszer már régóta ismert és kedvelt Magyarországon. Az alapmodul egy be és egy kilépési pontot és két kártyaolvasót tud kezelni. De beléptető rendszer 32 belépési pontig bővíthető egyetlen interfészen. On line üzemmódban minden eseményt rögzít, és az adatokat bármikor lekérdezhetjük a számítógépen. Off line üzemmódban vagy áramkimaradás esetén sem felejti el az adatokat. A beléptető modulban tárolt adatok a számítógép csatlakoztatásakor átölthetők a számítógépre. A magyar nyelű szoftver és kezelő felület segítségével a beléptető kártyák sokoldalúan menedzselhetők. Egy kártyához akár több felhasználó is hozzárendelhető. Így a KANTECH beléptető segítségével a vendégkártya rendszer kialakítható. A vendégkártyák aktiválása illetve inaktiválása egyszerű, akár percenként is változtatható.

A számítógépen ellenőrizhetjük ki mikor lépett be illetve ki a KANTECH beléptető rendszer által védett területről, és ott mennyi időt tartózkodott. Eseménylisták kérdezhetők akár napi, heti vagy havi bontásban is. A KANTECH beléptető rendszer adatállománya alapján akár személyekre akár belépési pontokra lebontva is listát készíthetünk. Minden felhasználónak külön beállítható a jogosultsága. Meghatározott napokon például ünnep, vagy szabadnapokon ki léphet be a beléptető rendszer által védett területre. A KANTECH beléptető rendszer jelszóval levédhető, így megakadályozható, hogy illetéktelen módosításokat hajtson végre.

 

CRYPTEX beléptető rendszer

A fejlődés a beléptető rendszerek területén sem áll meg. Az egyik új titán a CRYPTEX. Még csak néhány éve jelent meg Magyarországon, de már is népszerű lett. A CRYPTEX beléptető rendszer népszerűségének fő oka a sokoldalú használhatóság, az egyszerű kezelhetőség és a meglepően kedvező ár. Segítségével könnyedén ellenőrzés alatt tudja tartani, hogy ki mikor lépjen be az Ön által védettnek tekintett területre. Egyszerűen és gazdaságosan szabályozható a személyi illetve a gépjármű forgalom. A CRYPTEX beléptető rendszer egyszerűen kezelhető és használata nem igényel különösebb számítástechnikai vagy elektronikai szaktudást. Akár percek alatt elsajátítható a beléptető rendszer kezelése. Kültéren és beltéren is egyaránt alkalmazható. A teljesen vízálló kártyaolvasók télen-nyáron megbízhatóan működnek. Kimondottan a gépjárműforgalomhoz kifejlesztett kártyaolvasók már közel 1 méteres távolságból is érzékelik a beléptető kártyákat.

A CRYPTEX kártyás beléptető rendszer többféle kártyaolvasója, kódtasztatúrája és ujjlenyomat azonosító terminálja rendkívül széleskörű felhasználhatóságot biztosít. Egyetlen rendszeren belül akár 512 belépési pont és 20 000 felhasználó is lehet. Így ez a beléptető rendszer szinte bármilyen igényt ki tud elégíteni. Az on line üzemmódban működő beléptető rendszer által rögzített események mennyiségének csak a vele kapcsolatba lévő számítógép kapacitása szab határt. Az alap rendszer kiépítése kezdődhet akár egyetlen ajtóval is, később bármikor tovább bővíthető. Ez beléptető rendszer is beépített akkumulátorral kerül telepítésre, így áramkimaradás esetén is még hosszú ideig működik.

Látogasson el bemutatótermünkbe, és tekintse meg minőségi biztonságtechnika kínálatunkat. A beléptető rendszer mellett korszerű riasztó és kamerás megfigyelő rendszereinkkel valódi védelmet építünk ki otthonának és vállalkozásának. Az Alarm & Automatic System Kft több mint 10 éves biztonságtechnika tapasztalata és szakképzett munkatársaink lelkiismeretes munkája garancia az Ön elégetettségére.

 

További termékeink

Biztonsági rácsKamera rendszerGarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapuSorompó
AkadálymentesítésKlíma

BMMK portál a biztonságtechnika és kaputechnika szakértője.

Hozzászólások lezárva.