Gyorskapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Gyorskapu

Minőségi gyorskapu rendszerek a DITEC-től. Svéd minőség fokozott igénybevételre. Megbízható
működésű ipari gyorskapu önjavító technológiával is. Legnagyobb szín és méretválaszték.
Feltekeredő PVC gyorskapu telepítés, karbantartás és szerviz országosan.

Régi mondás, az idő pénz. A kaputechnikában és a rakodástechnikában is így van ez. A rakodástechnikában, árukiadásnál, raktározásban, az áru mozgatásánál lényeges intervallum minden egyes perc, vagy másodperc. Nem mindegy, hogy az ipari kapu mennyi idő alatt nyit és zár, ezidő alatt mennyi felesleges légcsere történik. Ha Önnek is fontos a gyors nyitás és zárás, ha szeretné jelentősen csökkenteni a felesleges légáramlást, a fűtés és a hűtés költségeit, akkor egy gyors működésű ipari kapu a megoldás. A feltekeredő gyorskapu a kereskedelemben, a raktározásban és a gyártástechnológiában jól bevált és gyakran alkalmazott kaputechnika. Kiválóan alkalmazható minden olyan helyen ahol légtereket kell egymástól elválasztani. Ahol fontos a gyors és megbízható működés, a felesleges légáramlás csökkentése.

Gyorskapu

Képzelje csak el, hogy mennyivel gyorsabb lesz az áru kiadása, vagy betárolása, mennyi időt nyerhet egy korszerű gyorskapu alkalmazásával. A DITEC ismert és elismert név az ipari gyorskapu felhasználók körében. Elismertségét azzal vívta ki, hogy elsőrangú anyagok felhasználásával és precíz technológia alkalmazásával, hosszú élettartamú és megbízható működésű gyorskapu rendszereket gyárt. A DITEC gyorskapu egyszeri és sokszorosa megtérülő befektetés. Nem véletlen, hogy számos hazai és külföldi cég is ezt a márkát választotta: METRO, CBA, Chinoin gyógyszergyár, TEVA gyógyszergyár, COCA-COLA, Polifoam és DHL. A DITEC gyorskapuk magas műszaki színvonalát a 5 év teljes körű garancia is bizonyítja.

Gyorsműködésű kapu gyorsabbá teszi vállalkozásában az árumozgatást, így jelentősen csökkenti költségeit. A DITEC gyorskapu strapabíró és megbízható működésű. Széleskörűen alkalmazható, szinte bármilyen környezetben. Raktárak, gyártó üzemek és kereskedelmi létesítmények mellet közkedvelt a gyógyszergyártásban és az élelmiszeriparban is. Köszönhető a DITEC gyorskapu speciális kialakításának és a magas higiéniai követelményeknek történő megfelelésének.

Használata pofonegyszerű. A DITEC gyorskapu vezérelhető nyomógombról, húzókapcsolóval, távirányítással és beléptető rendszerről is. Így szinte nincs is olyan felhasználói igény, melynek ne tudna megfelelni. Lehet akár egy raktár külső bejárata, vagy üzemcsarnokok közti kapu, lehet gyártósori kaputechnika vagy kereskedelmi létesítmény üzletterét a raktártól leválasztó kapuja. A DITEC gyorskapu rendszerek mindig optimális megoldást kínálnak az ilyen irányú igényekre. Kiválóan alkalmazhatók magas higiéniai igények esetén is. Az alap esetben horganyzott acélból készülő gyorskapu rozsdamentes kivitelben is rendelhető. Így maximálisan megfelel az élelmiszeripar vagy a gyógyszergyártás magas igényeinek is.

Gyors és biztonságos gyorskapu

A DITEC áltál készített feltekeredő ipari kapuk működése valóban gyors. A DITEC gyorskapuk nyitási és zárási sebessége 0,8 – 2 méter / másodperc, az igényeknek megfelelően változhat. Ez a működési sebesség rendkívüli módon lecsökkenti a felesleges légáramlásokat, és ezáltal az energiaköltségeket is. Így jelentősen hozzájárul vállalkozása nyereségessé tételéhez.

A DITEC mérnökei mindig is nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra. Így már termékek mellet ipari gyorskapu rendszereik használata is kimagaslóan biztonságos. Alap esetben mindek feltekeredő kapu biztonsági fotocellával és akadályérzékelő rendszerrel van ellátva. Ez a technológia teljesen kizárja a rácsukódásos baleseteket. Az alap fotocellakészlet kiegészíthető infra függönnyel is. Ezáltal a DITEC gyorskapu kategóriájának a legbiztonságosabb kapuja lesz.

Izgalmas színű gyorskapuk önjavító technológiával

A négyféle DITEC ipari gyorskapu kielégít szinte minden ilyen irányú igényt, és a kimagasló szélellenállása lehetővé teszi a kültéri alkalmazást is. A RESET gyorskapu a nagy szélterhelés mellett, rendelkezik még egy nagyszerű tulajdonsággal is. Ez az önjavító technológia, aminek az alapja egy speciális ipari zipzár. A munka hevében előfordulhat, hogy a rakodógép véletlenül a kapunak ütközik. A RESET gyorskapu esetében ez nem jelent problémát. A kapuba épített ipari zipzár ekkor kipattan a helyéből, és a kapu szerkezete nem sérül. A javításhoz elég egy nyitási műveletet végrehajtani. A DITEC RESET gyorskapu automatikusan visszafűzi a ponyvát, és azonnal újra használható.

A DITEC gyorskapuk többféle színben és kialakításban is készülnek. Kisebb és nagyobb átlátszó ablakrésszel, vagy akár teljes egészében átlátszó kivitelben is. A kilencféle szín pedig lehetővé teszi, hogy a feltekeredő gyorskapu harmonikusan illeszkedjen a környezethez és vállalkozása színvilágához. Az pedig más csak hab a tortán, hogy minimális karbantartás mellett is évtizedekig megbízhatóan működik.

Fejlessze vállalkozását korszerű és megbízható DITEC gyorskapu rendszerekkel. Hívja munkatársainkat, akik helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítik Önt az igényekhez és a helyszíni körülményekhez legjobban megfelelő ipari gyorskapu kiválasztásában. Szakképzett szerelőink igényes munkájának is köszönhetően az Ön vállalkozása nem csak szebb lesz, de gazdaságosabban is fog működni.

 

További termékeink

Biztonsági rácsKamera rendszerBeléptetőGarázskapuIpari kapuRedőnykapuSorompó
AkadálymentesítésKlíma

BMMK portál a biztonságtechnika és kaputechnika szakértője.

Hozzászólások lezárva.