Kamera rendszer

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Kamera rendszer

Minőségi kamera rendszer korrekt áron. Kiváló képminőség éjszaka is. Egyszerűen kezelhető
kamera rendszer internetes eléréssel.
Igényes kamera rendszer kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Napjainkban az egyre növekvő bűnözés miatt jogosan érezheti úgy, hogy értékei nincsenek biztonságban. Szeretné tudni, hogy távollétében mi történik otthonában vagy vállalkozásában? Jó lenne látni a nem kívánatos eseményeket? Szerencsére van erre egy jól bevált megoldás, a kamera rendszer. Ha elege van a saját zsebre, vagy egyáltalán nem dolgozó alkalmazottakból, ha távollétében is biztonságban szeretné tudni értékeit, akkor a kamera rendszer felszerelése jó megoldást nyújt.

Kamera rendszer

Az Alarm & Automatic System Kft által felszerelt kamera rendszer jelentősen növeli vállalkozása és otthona biztonságát. Elriasztja a betörőket, jobb munkára serkenti az alkalmazottakat. Teljesen mindegy, hogy a világ melyik távoli részében van. Egy korszerű kamera rendszer segítségével bármikor szemmel tarthatja értékeit, ellenőrizheti alkalmazottjait. Nem kell többé attól tartania, hogy nem végzik rendesen a munkájukat. Tudni fogják, hogy a kamera rendszer és a főnök szeme mindent lát.

A bmmk.hu portálon cégünk olyan kamera rendszert kínál, melynek kiépítésével távol tarthatók és lebuktathatók a bűnöző szándékú egyének, így a lopással kapcsolatos károk elkerülhetők. A mai korszerű technikával készült felvételek jól kiértékelhetők, és valódi megoldást nyújtanak számos biztonságtechnika problémára. Lehet vakító napsütés vagy akár korom sötét éjszaka. A cégünk által felszerelt biztonsági kamera rendszer mindig kiváló képminőséget nyújt.

A legtöbb vagyon elleni bűncselekményt alapos helyszíni felmérés előz meg. Így a kamera rendszernek nagy szerepe van a bűnmegelőzésben is. Mivel a lehetséges elkövetők látni fogják, hogy kamera rendszer őrzi a területet, nagy valószínűséggel elállnak a tervüktől és olyan áldozatot keresnek, ahol kisebb a lebukás veszélye. Ugyan ez a helyzet a vandálokkal is. Ők is csak akkor nagylegények, ha senki sem látja tettüket. Nem szeretik a kamera rendszerek által megfigyelt területeket.

 

Korszerű kamera rendszer folymatos működésre

Egy korszerű kamera rendszer alkalmazása számos előnnyel jár. Először is sokkal olcsóbb, mint az élőerős őrzés. Az őrök fizetése, adója és a járulékok folyamatos és magas költséget jelentenek. Előfordulhat, hogy az őr elalszik, vagy akár meg is lehet vesztegetni. Kamera rendszer esetében ilyen hátrányokra nem kell számítania. Minden biztonsági kamera egy szempár, ami soha sem alszik. Nem lehet megvesztegetni, és a korom sötétben is lát. A kamera rendszer csak egyszeri befektetés, ami megbízhatóan működik a nap 24 órájában, az év 365 napján. Nem kér fizetést és nem betegszik meg. A kamera rendszer éjjel-nappal szemmel tartja értékeit. A tökéletesen értékelhető felvételek pedig bűncselekmény esetén átadhatók a rendőrségnek, ami nagy segítséget jelen az elkövetők azonosításában és elfogásában.

A kamera rendszer alapja a biztonsági kamera. Számos típusa és kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen igényre és környezetre legyen megfelelő biztonsági kamera. Akár külteret, akár belteret kell megfigyelni, mindig van tökéletes megoldás. A kamerák lehetnek fix és vezérelhetők is. A vezérelhető biztonsági kamerák nagy előnye, hogy egyetlen kamera egészen nagy területet is pásztázhat. Ha a kamera rendszer által felügyelt területen gyanús esemény történik, a speed dóm biztonsági kamera lehetővé teszi a ráközelítést és a követést is.

 

Minőségi kamera rendszer digitális képrögzítéssel

A kamera rendszer szíve a képrögzítő. Régebben VHS videó magnók, rögzítették a kamerák képeit. A digitális technika fejlődésével megjelentek a számítógépbe épített képdigitalizáló kártyák. A számítástechnika új dimenziót nyitott meg a kamerás megfigyelő rendszerek területén. Lehetővé vált a hálózati és az interneten keresztüli elérés, és a felvételek távoli megtekintése is. A mai digitális képrögzítő a DVR. Ez egy speciális célhardver, egy mini számítógép, saját operációs rendszerre és szoftverrel. Ezt kifejezetten kamera rendszer felvételeinek rögzítésére fejlesztették ki. Képminősége és tudása messze, meghaladja a VHS rendszereket.

A DVR első ránézésre olyan, mint egy otthoni DVD lejátszó. A DVR alapú kamera rendszer használata is olyan egyszerű, mint egy DVD lejátszóé. Nem igényel semmilyen számítástechnikai tudást, és percek alatt elsajátítható. Egyszerűen és pillanatok alatt keresheti ki az Önt érdeklő események kamera rendszer felvételeit. Akár a DVR előtt ülve, egér vagy távirányító használatával, akár a távolból egy másik számítógép, vagy a mobiltelefonja segítségével. A DVR-ben beépített winchester végzi az adattárolást. Az akár 8TB kapacitású winchesterek lehetővé teszik, hogy a kamera rendszer akár több hónap eseményeit is rögzítse és tárolja. Többféle tudású és kapacitású DVR-t kínálunk. Így könnyedén megvalósítható az alig néhány biztonsági kamera képét rögzítő otthoni mini kamera rendszer épp úgy, mint a több száz kamerás professzionális ipari biztonságtechnika.

A biztonsági kamera rendszer ma már nem számít drága dolognak. Ne hagyja, hogy egy lusta, vagy egy zsebre dolgozó alkalmazott tönkre tegye kemény munkával felépített vállalkozását. Jöjjön el bemutatótermünkbe és győződjön meg személyesen a korszerű és megfizethető biztonságtechnikáról. Munkatársaink helyszíni felméréssel és szaktanácsadással is segítik Önt az igényeinek és a megfigyelni kívánt terület körülményeihez legjobban megfelelő kamera rendszer kiválasztásban.

 

További termékeink

Biztonsági rácsBeléptetőGarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapuSorompóAkadálymentesítésKlíma

BMMK portál a biztonságtechnika és kaputechnika szakértője.

Hozzászólások lezárva.