Ipari kapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Ipari kapu

Professzionális ipari kapu technika megoldások. Kimagasló hőszigetelésű ECOTOR és DITEC
ipari kapu rendszerek intenzív igénybevételre.
Egyedi méretek felár nélkül.

Szekcionált ipari kapu rendszerek teljes körű kivitelezése.

Ipari kapu

Csökkentse az energiaköltségeit hőszigetelt ipari kapu rendszerekkel. Motoros és kézi mozgatású ipari kapu bármilyen egyedi színben és méretben. Többféle ablakkal és átjáró ajtóval is. A hétféle sínvezetés és a számos kiegészítő megoldást nyújt szinte bármilyen ipari kapu igényre.

A minőségi ECOTOR és DITEC ipari kapu a legmegbízhatóbb márkák közé tartozik. A legmagasabb kaputechnika igények kielégítésére lettek tervezve. Így ez a két ipari kapu márka megfelelően tartós és megbízható megoldást nyújt minden ilyen irányú igényre. Raktárakba, logisztikai központokban és teremgarázsokban is széleskörűen alkalmazzák hazánkban és külföldön is. A kimondottan ipari környezetbe tervezett szekcionált kapu segítségével a logisztika egyszerűbbé és gyorsabbá válik. A könnyű kezelhetőségnek köszönhetően segíti a munkafolyamatokat. Az idő pénz, és a könnyen kezelhető és megbízható működésű ipari kapu nem vesz el értékes perceket a munkára szánt időből.

Az ECOTOR és DITEC ipari kapu nagy teherbírással rendelkezik, úgy lett tervezve, hogy kiemelten magas nyitásszám esetében is hosszú ideig megbízhatóan és problémamentesen működjön. Ez jelentős gazdasági előnyt jelent Önnek, és maximálisan kiszolgálja az akadálymentes munkafolyamatokat.

A mai energiaárak mellett egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az ipari kapu hőszigetelése. Nem mindegy, hogy mennyit költ fűtésre, vagy hűtésre. Az Alarm & Automatic System Kft által kínált ipari kapu rendszerek kiváló hőszigetelésének köszönhetően jelentős energia megtakarítást eredményeznek. Ezáltal jelentősen csökkenthetők a fűtési költségek. A régi típusú szigeteletlen kapukkal ellentétben az új típusú ECOTOR és DITEC ipari kapu 40mm vastag polyuretán hőszigetelő réteggel rendelkezik. Ez a hőszigetelés zajcsökkentőként is kiválóan funkcionál.

Számos ipari kapu márka kapható. Ezek árban és minőségben is jelentősen eltérnek egymástól. A minőségi ipari kapu viszont mindenképpen egy jó befektetés. A ritka meghibásodás és az alacsony karbantartási költség rendkívüli költséghatékonyságot jelent. A kiváló minőségnek köszönhetően kicsi a valószínűsége a meghibásodásnak. A rendszeres karbantartással az ipari kapu magas műszaki színvonala megtartható. Alkatrész utánpótlása pedig gyors és megfizethető.

 

Mutatós ipari kapu mely védi értékeit

A DITEC és ECOTOR ipari kapu profi módon beilleszthető a cég arculatába. Gazdag színválasztéknak köszönhetően bármilyen épület homlokzatához kiválóan illeszkedik. Egy mutatós és esztétikailag jól kiválasztott ipari kapu, kedvező benyomást kelt ügyfeleiben is.

A szekcionált ipari kapu a belső falsíkra szerelhető. Ezáltal nem csökkenti az átjáró szélességét. Nem akadályozza a nagyméretű teherautók áthaladását és a rakodást is könnyebbé teszi. A DITEC és ECOTOR ipari kapu kiemelkedően védi értékeit. Masszív felépítésből adódóan igen nehéz dolga van a betörni szándékozó személynek. A szekcionált ipari kapu szerkezeti elemei úgy lettek megtervezve, hogy felfeszítéséhez igen komoly szerszámokra, nagy fizikai erőre és sok időre van szükség. Így a betöréssel járó zajhatás és a sok idő, a legelszántabb behatoló kedvét is elveszi.

 

Praktikus ipari kapu kiegészítők

Az ipari kapu nem egyszerűen csak egy nagyméretű kapu. Számos olyan tulajdonsággal és kiegészítővel kell rendelkeznie, ami a napi használatot praktikussá teszi. Ilyen például a működtetési mód. A cégünk által kínált DITEC és ECOTOR ipari kapu működtetése többféle módon történhet. Lehet távirányítóval, induktív hurokkal mely a rakodógép fém tömegét érzékeli, húzó kapcsolóval, vagy akár beléptető rendszerről is. Ez utóbbi különösen ott hasznos, ahol nagy értékek vannak tárolva, és az ipari kapuval lezárt területre történő belépést szabályozni vagy korlátozni szükséges.

Praktikus kiegészítő az ipari kapuba építhető személybejárat is. Így ha csak gyalogosan akar áthaladni, nem szükséges az egész kapu nyitása. A személybejárat alap tartozéka a hidraulikus ajtóbehúzó, így az ajtó nem felejtődik nyitva. A szekcionált ipari kapu szerkezetébe építhető hőszigetelt ablak vagy a nagy fény átengedő képességgel rendelkező panoráma szekció természetes fény enged az épületbe. Az ablakkal felszerelt ipari kapu így a világítás költségeit is csökkenti.

 

Biztonságos és tartós ipari kapu

A baleset okozója nagyon gyakran egy nem megfelelő minőségű munkaeszköz. Az ipari kapu pedig egy nagyméretű és nagysúlyú nyílászáró. Használata számos biztonsági kockázatot jelenthet. Így kiemelten fontos, hogy minden szempontból megfeleljen a balesetvédelmi előírásoknak. DITEC és ECOTOR ipari kapu rendszerek alapfelszereltsége az ujjbecsípődés és az oldalsó benyúlás elleni védelem. Szintén alaptartozék a lezuhanás gátló és a rugótörés elleni védelem. A motoros mozgatású ipari kapu esetében a rácsukódás ellen biztonsági fotocella véd. Ha záródás közben akadályt érzékel, az ipari kapu automatikusan visszanyit. Ezeknek a védelmi kialakításoknak köszönhetően az Ön cége is elkerülheti azokat a bajokat, esetleg munkavédelmi pereket, amit egy alap kivitelű, egyszerűbb ipari kapu okozhatna.

Az DITEC és az ECOTOR ipari kapu minőségi alapanyagokból, professzionális gyártástechnológiával készül. Így rendszeres és szakszerű karbantartás esetén hosszú élettartamra számíthat. A minőséget a 5 év teljes körű és a 10 év felületvédelmi garancia is jelzi. Ha Önnek is fontos a minőség és az ipari kapu esetében, és hosszú távra tervez, hívja szakembereinket. Tekintse meg referenciáinkat és látogasson el bemutatótermünkbe is.

További termékeink

Biztonsági rácsKamera rendszerBeléptetőGarázskapuRedőnykapuGyorskapuSorompó
AkadálymentesítésKlíma

BMMK portál a biztonságtechnika és kaputechnika szakértője.

Hozzászólások lezárva.