Biztonsági rács

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Biztonsági rács

Valódi védelmet nyújtó biztonsági rács technika. Minőségi biztonsági rácsok telepítése és
automatizálása. Egyedi méretű biztonsági rács felár nélkül.
Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Ön is, aki rengeteg pénzi, időt, energiát áldozott arra, hogy vállalkozását, üzletét, vagyontárgyait verejtékes munka árán létrehozta, bizonyára egyetért azzal, hogy ezek védelmét megfelelően ki kell alakítani. Nem történhet meg, hogy betörés vagy vandál támadást áldozata legyen. Számos elektronikus és mechanikus biztonságtechnika megoldás létezik értékei védelmére, de a biztonsági rács, az egyik legnépszerűbb.

Biztonsági rács

A már a régóta használt és jól bevált biztonsági rács már megjelenésével elrettentő hatást kelt. Hiszen a legelszántabb bűnözők is látják, hogy a biztonsági rácson áthatolni bizony kemény, szinte lehetetlen vállalkozás. Gondoljon bele, hogy milyen komoly szerszámokat kellene használnia a behatolónak és mindez mekkora zajjal járna együtt. Ezért nagyszerű a biztonsági rács alkalmazása.

Ollós biztonsági rács Cseh-Szlo utazási iroda bejáratán egyedi barna színben

Ez a mechanikus védelem egy ideális megoldás irodák, üzlethelyiségek, kereskedelmi létesítmények védelmére. A biztonsági rács térelválasztóként is remekül funkcionál, ilyenkor fontos szempont lehet az átláthatóság és a jó szellőzés biztosítása. A feltekeredő biztonsági rács erre a legideálisabb megoldás. Biztonságban tudhatja kirakatát akkor is, ha az üzlet éppen zárva tart. Hiszen a biztonsági rács a kiváló betekinthetőség mellett rendkívüli védelmet ad boltjának. A feltekeredő biztonsági ráccsal a legtöbbet talán a nagy egybenyitott légterű plazakban találkozhat. Itt sokszor ez az egyedüli térelválasztó, így a bolt szellőzése mindig állandó.

Feltekeredő biztonsági redőnyrács a Keleti pályaudvarnál lévő pénzváltónál

Az Alarm & Automatic System Kft több mint 10 év biztonságtechnika tapasztalatával a legjobb és leggazdaságosabb vagyonvédelmi megoldást nyújtja Önnek. Célunk, hogy megfelelő biztonsági ráccsal és elektronikus biztonsági rendszerekkel megóvjuk értékeit. Bemutatótermünkben számos erős, esztétikus és valódi védelmet nyújtó biztonsági rács közül választhat. Így nem csak védetté, de igényesebbé is teheti üzletét, kirakatát. Teljes mértékben beilleszthetők egy jól kialakított arculatba, hiszen sokféle szín és mintázat közül választhat. A cégünk által kínált mindegyik biztonsági rács jól illeszkedik szinte bármilyen környezetbe, a mellett, hogy kimagasló védelmet nyújtanak értékeinek.

 

Ollós biztonsági rács

Többféle biztonsági rács megoldást kínálunk. Az ollós rács a legegyszerűbb és igen kedvelt megoldás. Egyszerű, kézzel működtethető, így akkor sincs probléma, ha az áramellátás szünetel. Az ollós rács alkalmazható bárhol, ahol nem igény, vagy nem valósítható meg a motoros működtetés. Egy és kétszárnyas kivitelben is készülhet.

Ollós rács bejárati ajtó mögötti belső szereléssel

Az ollós rács beltéren és kültéren is egyaránt felszerelhető. Ez a fajta biztonsági rács bármilyen egyedi színben és méretben készülhet, 8 méter szélességig és 2,7 méter magasságig. A nyílásba vagy a nyílásra is szerelhető. A felhajtható alsó megvezető sín lehetővé teszi, hogy a nyílásból kifordítva nagyobb szabad átjáró méretet biztosítson. Ezáltal az ollós rács a nyílás méretéből kevesebb helyet foglal el.

 

Feltekeredő biztonsági rács

Működési elvét tekintve a redőny módjára feltekeredő biztonsági rács a legnépszerűbb és a legelegánsabb megoldás a rácstechnikában. Ez a rács típus rendkívül jól alkalmazható térelválasztóként is. A feltekeredő biztonsági rács beltéren és kültéren is esztétikus megoldást nyújt az Ön üzlete számára.

Kirakat védő, belső szerelésű, feltekeredő biztonsági rács

A rács palástja működés közben egy tengelyre tekeredik fel így nyitott állapotban rendkívül kevés helyt igényel. Beltéri elhelyezésnél a feltekeredő biztonsági rács nem igényel burkolatot és akár elrejthetjük az álmennyezet alatt is. Külső szerelése estén az időjárás elleni védelem miatt burkolattal kell kiépíteni. A kültéri burkolatnak köszönhetően a biztonsági rács élettartama nő és tovább élvezhetjük esztétikus megjelenését is.

Feltekeredő biztonsági rács kapuként alkalmazva

A biztonsági rács masszív felépítésével óvja értékeit a legelszántabb betörőkkel szemben is, elegánsabbá varázsolja boltját, térelválasztóként is remekül funkcionál, kezelése egyszerű és más elektromos biztonságtechnika rendszerrel ellentétben, hosszabb áramkimaradás esetén is hatékony. A megfelelő biztonsági rács kiválasztása előtt látogasson el bemutatótermünkbe és vegye igénybe ingyenes szaktanácsadásunkat. Célunk az, hogy az Ön üzletére is tökéletes biztonságtechnika megoldást nyújtsunk. Cégünknél többféle biztonsági rács és elektronikus biztonságtechnika rendszer közül választhat. Bemutatótermünkben megnézheti, kipróbálhatja ezeket a rendszereket a működésé közben is. Tapasztalt munkatársaink értékes segítséget nyújthatnak magas szakmai tapasztalatuk segítségével arra, hogy Ön legmegfelelőbb biztonságtechnika eszközt válassza értékei védelmében. Nekünk a legfontosabb az Ön elégedettsége!

Biztonsági ollós rács üzlet bejáratán

Feltekeredő biztonsági rácsok kézi és motoros mozgatással, kültéri és beltéri használatra. Fallapozódó kivitel beltéri alkalmazásra. Egyedi méretek felár nélkül. MABISZ minősített rács technika.

 

További termékeink

Kamera rendszerBeléptetőGarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapuSorompóAkadálymentesítésKlíma

BMMK portál a biztonságtechnika és kaputechnika szakértője.

Hozzászólások lezárva.