Garázskapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Garázskapu

Kiváló hőszigetelésű garázskapu korrekt áron. Megbízható minőségű DITEC és ECOTOR
garázskapu távirányítású motorral. Egyedi méretek felár nélkül.
Teljes körű garázskapu kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Ön is kényelemre és eleganciára vágyik? Szeretné, ha a napi munkába megfáradtan hazaérve kényelmesen állhasson be autójával? Elege van, hogy gyakran bőrig ázik, mire kinyitja kapuját? Szeretne egy igazán szép garázskaput, mely gombnyomásra nyílik? Jó helyen jár! Többé már nem kell kiszállnia autójából. Mert cégünk a legkorszerűbb garázskapu technikát ajánlja Önnek. Nem fog többet párjával arról vitatkozni, hogy ki a soros a kapunyitogatásban. Nem fog többé megázni a saját garázsa előtt a legnagyobb esőben sem, mert nem kell autójából kiszállnia. Csak egy elegáns mozdulattal megnyomja a távirányító gombját, és az automata garázskapu már is felnyílik Ön előtt.

Garázskapu

A modern szekcionált garázskapu nagy előnye a régi típusú billenő kapukkal szemben az, hogy parkolhat gépkocsijával közvetlenül a garázs előtt. A szekcionált garázskapu nem vesz el teret a garázs előtti térből. Felnyílás közben közvetlenül a garázs mennyezete alá siklik be és nem kifelé billen, mint a régi típusú elődei. A szekcionált garázskapu a garázs nyílását sem szűkíti így a beparkolás is egyszerűbbé válik. Az automata garázskapu a garázs belső falsíkjára kerül felszerelésre. Ennek köszönhetően, hogy a garázsnyílás alakja bármilyen lehet.

Az Alarm & Automatic Sytem Kft által kínált ECOTOR és DITEC garázskapuk kimagaslóan széles szín és mintázat választéka közismert. Nálunk ezért több mint 200 színből választhat. Ha viszont a természetes fa Önnek jobban tetszik, nálunk az sem probléma. A harmincféle fadekor kivitelű garázskapu között garantáltan megtalálja az Ön otthonához legjobban illőt. Ez az igazi fához a megtévesztésig hasonló fadekor kivitel rendkívül elegáns megjelenést ad garázsának. Ez főleg akkor előnyös, ha a ház nyílászárói is fából készültek, vagy fadekor kivitelű műanyagból. A garázskapu elegáns megjelenését még inkább kiemeli, ha ablak is tartozik a kapuhoz. Így természetes fény is jut a garázsába, és nem mindig szükséges a villany használata a garázson belül.

 

Időtálló garázskapuk

Az ECOTOR és a DITEC garázskapuk minden acél alkatrésze horganyzott kivitelű. Így a kiváló felületvédelemnek köszönhetően a sokáig megőrzik elegáns megjelenésüket. Nem véletlen a 10 év felületvédelmi garancia. A cégünk által kínált minőségi garázskapuk minden alkatrésze nagy precizitású gépeken készülnek. Így működésük csendes, egyenletes és stabil.

A garázskapu házunk legnagyobb nyílászárója. Ezért kiemelten fontos a hőszigetelő képesség. A cégünk által kínált ECOTOR és DITEC garázskapuk esetében kizárólag dupla acéllemezes szendvicspanelt alkalmazunk. Ezáltal kimagasló hőszigetelés érhető el. A szendvicspanelek 40mm vastag poliuretán hőszigetelése jelentősen hozzájárul az épület hő megtartásához. Így a szekcionált garázskapu nagymértékben csökkenti a fűtésszámlát, és kíméli a pénztárcáját is. Remek hőszigetelése össze sem hasonlítható az egyszerűbb, szigetelés nélküli kapuk hő megtartásával.

 

Automata garázskapu a kényelemért

A dupla acéllemezes szendvicspanel azonban nem csak a hőszigetelésben játszik fontos szerepet. Nagy jelentősége van a vagyonvédelemben is. Ugyan is a szekcionált garázskapu ennek köszönhetően nagyon masszív felépítésűvé válik. Így a betörőknek szinte lehetetlen vállalkozás a felfeszítése. A minőségi garázskapu a hőszigetelésen túl, még az értékeit is védi. Ez a védelem tovább fokozható belső tolózár vagy kulcsos kézi zár felszerelésével is. Kézi mozgatású garázskapu esetében pedig alap tartozék a kulcsos kézi zár, valamint a kapu mozgatását megkönnyítő külső-belső fogantyú.

Manapság azonban a kézi mozgatású garázskapu igen csak, ritka igény. Ennek legfőbb oka, hogy egy minőségi kapunyitó motor már megfizethető árkategóriába tartozik. Egy távirányítású garázskapu sokkal több, mint kényelem. Igazi biztonság és elegancia. Ha távirányítású motor mozgatja garázskapuját, nem kell többi kiszállnia autójából. Lehet akár milyen hideg tél, vagy forró nyár, szakadó eső, vagy hurrikán erejű szél. Minőség DITEC kapunyitó motor esetében csak egy könnyed mozdulatra van szükség, és már is nyílik a garázskapu. Áramkimaradás esetén sincs probléma. A motor önzáró hajtóműve ekkor is zárva tartja a kapuját és védi a garázsban tárolt értékeit.

 

Biztonságos és praktikus garázskapu megoldások

Rendkívüli fontosságúnak tartjuk azt, hogy az automata garázskapu működése közben sem Önt, sem szeretteit vagy értékeit ne érje baleset. Ezért kiküszöböltük azokat a veszélyeket, amelyek néha előfordultak a régebbi típusú kapuk esetében. Az Alarm & Automatic Sytem Kft által felszerelt automata garázskapuk esetében az ujjbecsípődés és az oldalsó benyúlás elleni védelem is alap kialakítás részét képezi. Szintén a kapu tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, mely kiegészíthető zuhanás gátló védelemmel is.

Számos praktikus megoldás teszi kényelmesebbé a garázskapu használatát. Nem szükséges a kaput mindig felnyitni, ha beépített átjáró ajtóval rendelkezik. Így a kerékpárt, vagy a garázsban tárolt egyéb dolgainkat is könnyedén hozhatjuk ki. Az átjáró ajtó tartozéka a hidraulikus ajtóbehúzó is. Így nem történhet meg, hogy nyitva marad az ajtó, miközben indul az automata garázskapu. Sokunk tart kutyát és macskát. A házi kedvencek akár a garázsban is alhatnak, mert a garázskapuba építhető lengőajtós bejáraton bármikor kedvükre járhatnak ki és be. Ez a lengőajtó természetesen, akár le is zárható.

Az automata garázskapu kezelése egyszerű, működése csendes. Kényelmet visz életünkbe. Elegáns megjelenésével és változatos színvilágával nagyszerűen illeszkedik bármilyen épülethez, és szebbé varázsolja azt. A horganyzott acél alkatrészeknek és a kiváló felületvédelemnek köszönhetően a DITEC garázskapu magas műszaki színvonalát bizonyítja, hogy 5 év teljes körű garancia és 10 év átrozsdásodás elleni garancia vonatkozik rá. Az ECOTOR garázskapu esetében pedig 3 év teljes körű garancia és 10 év panel átrozsdásodás elleni garanciát nyújtunk.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol megtekintheti a legszebb és legkorszerűbb garázskapu működését. Válogathat a legdivatosabb színek és mintázatok között. Munkatársaink segítségével megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő automata garázskaput. Az Ön elégedettsége számunkra a legfontosabb. Forduljon hozzánk bizalommal.

 

További termékeink

Biztonsági rácsKamera rendszerBeléptetőIpari kapuRedőnykapuGyorskapuSorompó
AkadálymentesítésKlíma

BMMK portál a biztonságtechnika és kaputechnika szakértője.

Hozzászólások lezárva.